ozgurluk ruhumda var

🪐Ay Kova Burcu’ndayken duygusal tepkiler vermek yerine mantığa sığınırız. Bir yere bağlanmaktan çok kendi bireysellik bayrağımızı elimizde taşımak için inişli çıkışlı tepkiler veririz. Mücadele aslında özgürlük içindir. ⚡️Çünkü Kova ruhu, bir kalıbın içine sığdırılmaktan hoşlanmaz.  
🪐Venüs Retro’su başlamışken,
bir taraftan da Ay ile koşulsuz sevginin temsilcisi ‘AMOR’ 11.41’de kavuşum yapar.
Eğer birlikteliklerde karşılıklı özgürlük alanı tanımazsanız, arkadaşça birlikte sosyalleşebileceğiniz ortamlar ve değerler oluşturamazsanız sevgiden uzaklaşma, engellenme ile kendini göstereceğini anlatır.
🪐Bu koşulları sağlamak adına 12.17 itibariyle gerileyen Venüs, açı kurmaya başlar. İletişimde fikir birliği sağlamak için fırsatlar yaratılabilir. Ancak ilişkilerdeki duygusal, finansal ihtiyaç ve beklentileri sağlıklı şekilde konuşamayabiliriz. Yanlış anlaşılmalar, olmadık tepkiler verilebilir.
🪐17.02’de yaşanacak Güneş karesi ile para ve ilişki konularında özgürleşme ihtiyacımızın farkına varabiliriz. Mevcut kalıplarımızdan uzaklaşmak için farklı yollar denemenin düşüncelerini tasarlıyor olacağız. Daha sonrasında Ay 🌙boşlukta olacağından, beklemede kalmak gerekecek. Duygusal çıkmazlar yaşanırsa, doğru iletişim kurulup kurulmadığından emin olmalı ve sabırsız davranmamalıyız.


Lütfen Bekleyin