ay yay burcunda

🌿Cumartesi günü Ay Yay Burcu’nda hareket ederken uzakları, başka diyarları, özgürleşmeyi keşfetme dürtüsüyle doluyuzdur ancak Zaman tanrısı Kronos🪐, isteklerimizi en yakınımızdakilerle birlikte yapmaya, yuvada zaman geçirmemiz gerekliliğine vurgu yapar. Neşeli, iyimser ve sportif olmanın yolunu sevdiklerinle evde geçireceğin zamana uyarla der.
🌿21 Mart 2020’den beri Satürn karşıtında yer alan Vulcanus 2 Temmuz’ a kadar; dışsal koşulların kısıtlamalarına karşı depresyon eğilimine geçmek yerine, kişisel enerjimizi içimizde depolamamız gerekliliğine ve zorluklarla mücadeleyi artıran irademize odaklanmamızı ister.
🌿Gün içerisinde devam eden Merkür – Pluto uyumlu açısı; ayakları yere sağlam basan kararları alabilmek için neleri değiştirmemiz, nelerden vazgeçmemiz gerekliliğinin idrakına varmamıza yardımcı olacaktır. Maddi konfor sağlamak ve finansal bağlantılar kurabilmek için konsantrasyon sağlamaya çalışırız. İlişkilerimizde ve fikirlerimizde daha esnek, objektif ve tarafsız bakış açısıyla yaklaşmaya çalışmalıyız.Mecburiyetlerden kaynaklı sistemsel değişimlere direnmenin kimseye faydası olmadığını görebilirsiniz.
🌿18.50 ile birlikte Ay, Venüs ve Neptün arasındaki  gergin açı aktif oluyor.  İlişkilerdeki karmaşa ve tutarsızlıklar duygusal konfor alanımızı sıkıntıya sokabilir. İlişkinin gidişatını ölçmeye çalışmak çok faydalı olmayabilir. Varmak istediğimiz yolun aydınlık olup olmadığını anlamak isterken dağılıp, karmakarışık hissedebiliriz. Dolayısıyla akışına bırakarak veya beklentilerinizi minumuma indirgeyerek hareket ederseniz sorunları en az düzeyde yaşarsınız.


Lütfen Bekleyin