ay aslan burcu nda

🔑Sabah saatlerinden itibaren Ay Aslan Burcu’nda yol almaya başlıyor. Yengeç Burcu’nun baskın ve yoğun duygular yaşattığı günü geride bırakırken artık isteklerimizi direk ve yalın ifade etmek isteyen tavra bürünüyoruz. Yüksek düzeyde duygusal ve yaşamsal enerji ihtiyacına bırakmak istiyoruz. Hatta kendi kararlarımızın peşinden giderek hesap vermek istemiyoruz.
🔑Ancak Ay’ın önce Satürn karşıtlığı sonra Merkür-Uranüs ve en son 🌞Güneş’in sert açılarda bulunması; yüksek enerji düzeyimizi kısıtlamaya, azaltmaya, yerini sorumlulukların verdiği mücadele gücüne çeviriyor. Toplumsal düzen ve şartların getirdikleriyle bireysel isteklerimizi gerçekleştiremediğimiz kaygısı, bizi maddi ve ilişkisel anlamda ihtiyatlı ve tedbirli davranmaya itecek.
🔑Her durumda farklı bakış açıları geliştirebilirseniz ve bu fikirleri aceleye getirmeden kontrol ederek ilerlerseniz günü daha verimli geçirebilirsiniz. Gruplar içerisinde bir anda heyecana kapılarak acele kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.
🔑Otoritelerin getirdiği yeni şartlara uyum ve adaptasyon sağlamak için zihnimizi esnek tutmalıyız. Para ve ilişki konularında kararlarımızı verirken, oluşabilecek ani problemlere karşı düşünce yapımızı odaklamaya çalışmalı ve dikkatlice gözden geçirmeliyiz. İsteklerimizin farkındalığıyla hareket ederek, başkalarına duyduğumuz sorumlulukları da karşılamalıyız.


Lütfen Bekleyin