9 temmuz 2020 persembe

🔷Sabah saatlerinde Ay Balık Burcu’ndayken Merkür ile uyumlu etkiler altındalar. Daha duyarlı ve hassas konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinize ve duygularınıza odaklanarak iç dünyanızı açığa çıkaracak çalışmalar yapabilirsiniz. Savunmada kaldığınız fikirleri irdeleyip, nerelerde kimin etkisinde kaldığınızı ve ne denli fedakarlıklar yapıp, teslimiyetler yaşadığınızı açığa çıkartabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Terapi, iç görü gibi alanlar için oldukça verimli saatlerdir. Geçmişten biriken duygularınızı daha duyarlı kelimelerle aktarmak içinde değerlendirebilirsiniz.
🔷Aynı zamanda güçsüzlük ve acizlik duygularımızla yüzleşebiliriz. Hades astreoidi ile bizi dönüşüme zorlayan ve mücadelemizi savaşa çeviren durumlarla sınanabiliriz. Kendimizi doğru ifade etmek önem kazanacaktır.
🔷Öğleden sonra 14.13’te Ay- Venüs karesi yaşanacak. İlişkilerimizde kararsızlık ve toleranssızlıktan kaynaklı gerginlikler yaşanmasına fırsat tanımamalıyız. Dengesiz ruh hali, isteklerde değişkenlik durumları yaşanabilir. Devamında güçlü sezgiler duymanıza rağmen, duygularınızı içinize gömmeye başlayabilirsiniz.
🔷16.50’de etkisini gösterecek Uranüs açısıyla içinizde birikeni ani olarak, duygu seli şeklinde ya da beklenmeyen tepkilerle gösterebilirsiniz. Bunun yerine bilişsel ve duygusal aydınlanma ve farkındalık olarak günü tamamlarsanız lehinize olur.


Lütfen Bekleyin