30 temmuz 2020 persembe

🌺İç dünyanın dışa yansıdığı, içi içine sığmayan Ay Yay Burcu seyri, günümüzü farklı kılmaya aday. Yay Burcu, İyimserliğinin solmaması adına inancını, ahlakını, hayata bakışını geliştirir. İçgüdülerini ve sezgilerini kullanarak ilerlemek ister. Çoşkulu duygularıyla özgürlük mücadelesi verirken, yaşananları bir ders niteliğinde görür.
🌺Gece saatlerinde Chiron temasıyla, kendinizi şifalandırma çalışmaları yapabilirsiniz.  Geçmişte ateşli mizacınızla hareket ederken neleri tolere edebildiniz, nelerden taviz verdiniz, kimliğinizi tekrar yapılandırırken hangi yüceltici duyguları açığa çıkarabiliyor ve yenileniyorsunuz düşünme zamanı. Hassasiyetlerinize kulak verme zamanları.
🌺Akşam saatlerinde harekete geçmeye hazır Mars Koç ile duygular şahlanabilir. Cesaretle, cüretkarlıkla iletilen duygular, davranışlar ilerleyen dakikalarda yapabileceklerinizden fazlasını kelimelerle sarf etmeye neden olabilir. Hatta hayalinizdeki sözleri duymanızı sağlarken bir yandan da ardında var olan yanılsamaları da hesaba katmak gerektiğini de unutmamalısınız.
🌺Geceye doğru çoşkulu düşüncelerinizi kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Ya da yeterli duygusal ihtiyaçları barındırmayan, yanlış anlaşılan sözler yüzünden zor durumda kalabilir, sorunlar yaşayabilirsiniz.


Lütfen Bekleyin