27 mayis persembe

🌿Gece saatlerinde Ay- Uranüs karesi ile başlıyoruz Perşembe gününe. Derdimiz isteklerimizi ortaya koymakken bir anda ortamı gerebilir, asi tavırlarla dökebiliriz, kırabiliriz. Onun yerine soğukkanlı kalmalı ve minik tartışmalar yaşamak yerine farklı perspektiften bakmayı deneyelim.
🌷Hemen ardından 1.00 gibi gerçekleşen Chiron üçgeni ile, duygusal yaralarımızın farkına varabilir, başkalarını kırıp döktüysek onarmak için hamleye girişebiliriz. Uyumuyorsanız gece saatlerini içinize dönerek aydınlanmak, şifalanmak için kullanabilirsiniz. İsteklerinizi doğru davranış kalıplarına dökememenin pişmanlığı sabaha kadar etkili olabilir.
🌷7.30’la Merkür, Kuzey Ay Düğümü ile kavuşur ve daha hızlı, pratik ve iletişimin, trafiğin yoğun olduğu bir günü deneyimleyebiliriz. Tamamlamanız gereken işler varsa, son günü olan toplantılar, evraklar, bordrolar vs. hızlıca yetiştirmek zorunda olacağınızı bilerek ancak hesaplarda, kelimelerde aceleye getirmemeye, yanlış yapmamaya da azami dikkatle yaklaşınız. Malumunuz Venüs retro pozisyonda🔥
🌷Yazarlar, gazeteciler, ticaretle uğraşanlar için yaratıcılığı, kalemi bol parlak bir gün olabilir. Twitter gibi sosyal medya hesaplarındaki hızlı bilgi akışına da şahit olabiliriz.
🌷21.00’den sonra Merkür Yengeç Burcu’na geçecek ve güvenlik hissimizi, ailevi konularda geçmiş hesapları sorgulamaya başlayacağız. Duygusal farkındalığımızın arttığı bir dönem başlarken düşüncelerde duygularla biraz karışacak.


Lütfen Bekleyin