merkur basak burcunda

🖌Merkür Aslan Burcu’ndayken ihtişamlı, abartılı ve benliğe dönük sözlerini artık daha kıvrak, inceleyici ve pratik hale dökecek olan Başak Burcu’na ♍geçişiyle noktalıyor. Cezbetmekten, eğlenmekten keyif alınırken zihin artık işlere dönme zamanı geldiğini hatırlatıyor.  
🖌5 Eylül 2020 tarihine dek sürecek olan Merkür’ün yüceldiği konumda, sonbahar hazırlığı, sorumluluk ve işlerin organize edilmesi, iletişimin ve kaynakların düzenlemesi, üzerinde ince ince çalışarak ustalaşma görülecektir.  Dilimiz kıvrak, zihnimiz aktif çalışırken bu kadar aktif zihnin kaygı ve endişelerle boğuşması da görülecektir. Detaylarda kaybolurken, bütün resmi görmekten kaçınma halleri de yaşanacaktır.
🖌Eğitim- öğretim süreçlerinin, ticari konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor. Yazın rehavetiyle yarım kalan işlerin tamamlanmasına, işlerin tekrardan gözden geçirilmesine yarayacak bu süreç. 🖌Merkür ilk açısını 25 Ağustos’ta Uranüs ile kuracak.  Finans, yatırım, ticaret konularıyla ilgili beklenmeyen durumları açığa çıkaracak. 29 Ağustos’tan- 3 Eylül’e kadar sırasıyla retro pozisyonda olan Jüpiter, Neptün, Pluto ve Satürn ile açı kuracak. Sistemsel ve otorite değişikliklerinin son hız basamaklandırılması ve sistemde ayıklanacaklar gündemde olacak. kişisel bazda ise, zihnimizi, yakın çevremizi, iletişim ve iş ağımızı düzenlemek zorunda kalacağız. 📣Beş günlük süreçte;  dikkat dağınıklıklarına ve yanlış anlaşılmalara da sebebiyet vermemek lazım. Bilginin çarpıtılması yaşanabilirken, hayalperest fikirlerin illüzyonuna kapılmamak da lazım. Her şeyi akla mantığa uyduralım derken de sağduyusuz da görebiliriz.
🖌4 Eylül’de Merkür’ün, Venüs ile uyumlu açısı yakalanacağından daha keyifli zamanlar yaşanacaktır. Hassas, duyarlı ve akla yatkın ilişkiler ve iletişimler kurulabilecektir. Duygularınızı ve fikirlerinizi daha rahat aktarabildiğiniz zamanlar olarak değerlendirmelisiniz.💫


Lütfen Bekleyin