🧩Tüm varoluşsal halleri duygularıyla gösteren Ay Balık günü devam ediyor. Bütünü bir araya getirmekte usta gibi görünürken aslında hep eksilendir. Bilinç ve ego kavramları git gİde çözülür bu burçta ve ilham alma, vizyonlar ve rüyalar sembolizmalar artarken duygu durum kaosları da kendini göstermeye başlar.
🧩Başkalarına yardım etmenin, merhamet ve bütüncül davranmanın en çok hissedileceği gün olabilir. Ancak etrafınızın yüklerini kendinizinmiş gibi sahiplenip sonrasında yorgunluk, taşıyamama durumları da yaşanabilir.
🧩Gece saatlerinde Uranüs etkisiyle ilhamı bol, akla ani gelen uyanışlarla sezinlenme yaşayabilirsiniz. Hissettiklerinizi tanımlamaya başlamanız şiir, edebiyat, resim, müzik , spiritüel alanlarda çalışmalar yapmanız, deniz kenarında bulunmanız sizlere iyi gelecektir.
🧩19. 19’dan sonra Jüpiter ve Neptün temaslarıyla birlikte, dolunayın gergin enerjisini ardımızda bırakabilmek için güzel zamanlar. Duygusal gerilimin arttığını hissettiğiniz anda akışa bırakmanın en doğal meditatif yollarına başvurunuz. Teslimiyetin özünü kavrayabilmeli, tanımlayamadıklarımızı algılayabilmek adına içe odaklanmalı, değişken, bazen bulanık bazen durgun görünen sularda bilinçaltı endişelerimizi yoklayabilmeliyiz .
🧩Biliriz ki kendini bulan, başkalarına da dokunur. Kendi duygularınızı maskelemek veya duymamak, görmemek, hissetmemek gibi kaçış yollarına sapmak yerine bir elimizin başkalarına yardım etmek olduğunu hatırlayıp, diğer elimizin de kendimize destek olmamız gerektiğini bilerek hareket etmeliyiz.


Lütfen Bekleyin