27 agustos 2020 persembe

Ay Yay Burcu’ndayken gece saatlerinde Neptün ile temasa geçecek ve yanılgılara açık bir zaman diliminde olacağız. Kendinize güven duygusunun azalabileceği gibi, olayları büyütme eğilimi de gösterebilirsiniz. Duygular ve hayaller yoğunlaşabilir, kendimizi depresif veya gelecekle ilgili belirsizlik ve kararsızlıklar içerisinde hissedebiliriz. Manevi ve ruhsal gelişimi tetikleyen konularla ilgilenmek iyi gelecektir. İllüzyondan sıyrılıp gerçeklerle yüzleşme sağlanmalıdır.
🌸Öğle saatlerine kadar, rehaveti üzerimizden atıyoruz ve motivasyonu sağlayacak Mars- Ay üçgeni ile harekete geçmeye başlıyoruz. Eğitimler, seyahatler ve yeni kültürler edinmek için harekete geçebilirsiniz. Özgüven ve cesaret sergilemeye başlayıp hızlı ve dürtüsel tavırlarla fevri hareketlerde bulunabiliriz. 🌸Etrafınızda abartılı şekilde fikirlerini savunan ve duyarsız sözler sarf eden kişilerle de karşılaşabilirsiniz.  Ayrıca kökleşmiş bir inancı, alışkanlıkları veya duygusal  bağımlılıkları hararetle anlatırken Güney Ay Düğümü nedeniyle geçmiş düşünce yargılarımıza saplanabileceğimizi de fark etmeliyiz.
🌸Tedbirsiz davranmak ve kurallara kayıtsızlıkta görülebilir. Kendinizi olduğu gibi ortaya koyarken doğru davranış kalıpları sergilediğinizden emin olmalısınız. Hedefinize giden yolda çokta oyalanmamaya bakmak gerekecektir. Yargılayıcı davranışlardan uzak kalmak ve davranışlarımızda empati ve sağduyu yaklaşımını benimsemeyi de unutmayalım. 🌸15.00-20.37 arasında Ay boşlukta , yarım kalan işleri tamamlamaya çalışmalı, yeni kararları bu saatlere bırakmamalıyız. Sonrasında Ay Oğlak Burcu’na geçtiğinde, ciddiyet ve sorumluluklar başl


Lütfen Bekleyin