25 haziran 2020 persembe

🌿Kişinin alışkanlıklarını anlatan Ay, Aslan Burcu’ndayken kendi isteklerini göstermek, sergilemek için tüm hünerlerini sergiler. Pluto ile olan bugünkü açısında ise; değişmesi gereken özelliklerinize ısrarla tutunabileceğinizi, kopmakta yaşanacak zorlayıcı davranış kalıplarını ısrarla sergilemenizi ve başkalarına meydan okuyarak dönüşümden, evrilmesi gerekenlerden  bir haber olmanıza neden olacaktır.
🌿Kısacası alışkanlıklarınıza, isteklerinize saplanıp kalabileceğiniz bir gün görünümde. Venüs durağan pozisyonunun etkisiyle de ilişkiler, işler sürüncemede kalıp, takılı kalan ve ilerlemeyen bir duruma geçebilir.
🌿Akşam saatlerinde Mars ile temasında ise;  tepkilerimiz aşırı olabilecekken bir taraftan olayları fazla dramatize etmeye de çalışabiliriz. Arzularımızı ve duygularımızı dengeye oturtamadığımızı fark edebilir ve bu dengesizlik nedeniyle yaşanılacak sürtüşmelere karşı da dikkatli olmalıyız.
🌿Günün en pozitif açısını oluşturan Ay Düğümleriyle yaşanacak olumlu görünümde ise, içinizdeki çocukla ve yaratıcı yanlarla irtibata geçebileceğinizi, duygusal riskler alabileceğinizi de anlatmaktadır.
🌿Akşam saatlerinde Ay Başak Burcu’na geçtiğinde ise sevgisel ve doğrudan ihtiyaçlarımız değişecek yerini düzenlemek, organize ve analiz etmek gibi ihtiyaçlara bırakacaktır.


Lütfen Bekleyin