23 temmuz 2020 persembe

02.40’ta Başak Burcu’na geçen Ay ile, önceki gün açığa çıkan yüksek dozajdaki her duyguyu toparlamak, düzenlemek, doğru analiz etmek için kolları sıvayacağız.
☄️Biraz eleştirel, birazda gerçekçi bakış açısıyla nerede nasıl çıkışlar yaptığımızı inceleyebiliriz. Merkür-Uranüs uyumlu açısını yaşarken bu arada Ay Başak’ta nasibini alır. Zihnin sürekli aktif olduğu bu ana birde duygusal tepkiler, içgüdüler, sezgilerde dahil olur.
☄️Sezgilerinizi ve geçmiş tecrübelerinizi kullanarak ani uyanışlar, fikirler yakalayabilirsiniz. Eğer bir bağımlılığınız varsa kişi, madde vs. uzaklaşmak adına adımlar atabilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınızı düzenleyebilirsiniz. Yada finansal anlamda ailenizden, yakın çevrenizden sıyrılmak için farklı fikirler geliştirebilirsiniz. Size ait bir düzen kurmanın belki de zamanı gelmiş olabilir. ☄️Ansızın gelişen eleştirilere karşı sert kabuklarınızı kuşanmadan önce, savunmaya geçmeden doğru değerlendirme yapmaya çalışmalısınız. Savunduğunuz her duygu aslında en hassas ve kırılgan yanınızdır.
☄️Farklı fikirlere açık kalarak, akla gelmeyenin işe yarayabileceğini düşünerek hareket etmek günün getirisi. Her zaman keşfedilecek başka dünyalar vardır.💫


Lütfen Bekleyin