2 temmuz ay yay burcunda

🌈Ay Yay Burcu’nda iken içimizdeki iyimser, gezgin ortaya çıkar. Hayatı keşfetmek isteyen yanlarınız açığa çıkacaktır. okuyarak, kültürler araştırarak, eğitimlere başlamak veya seyahat planları yapmak için yüksek motivasyon duyabilirsiniz.
🌈Sabah saatlerinde Ay’ın Mars Koç’u tetiklemesiyle hızlıca kararlar alarak harekete geçeceğinizi gösterir. yüksek özgüvenle birlikte, risk almaktan çekinmeden duygularınızı cesaretle iletebilirsiniz. Arkadaşlıklarınız ve dostlarınızla bir arada olmak isteyeceğiniz bir gün.
🌈15.00’dan itibaren Venüs karşıtlığında duygulardaki samimiyet, rahatlık ihtiyacı ile yüzeysel ilişkilerdeki tatminsizlik arasında tatminsizlik yaşanabilir. Arzularını iletmede sınır tanımayan duygular ile derinleşemeyen, flörtöz ilişkiler veya hızlıca gelip giden paralar durumlarını deneyimleyebilirsiniz.
🌈Sarf edilen iyimser sözler Merkür sebebiyle tam yerini bulmayabilir, askıda kalabilir. Akşam saatlerinde ise gün içinde oluşan hassasiyetlerimizi toparlamak için oldukça uygun zamanlar olacaktır. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle...


Lütfen Bekleyin