2 agustos 2020 pazar

🌟2 Ağustos 2020 Pazar, günün ilk saatlerinde Ay Oğlak Burcu’nda seyrine Jüpiter ve Plüton ile kavuşurken, Mars ile de sert açı kurarak devam ediyor. 🌟Aynı zamanda Neptün ile uyumlu açısıyla da; aynı anda birçok şey yapmak isteyebilir ya da yapmak istediklerimizin hayalini kurabilir, gözümüzde canlandırabiliriz. 🌟Bu zamana kadar hayal ettiklerimizin ne kadarını gerçekleştirebildik? İnandıklarımızın ne kadarını savunabildik ve korkularımızın ne kadarıyla yüzleşebildik? Hayal ettiklerimizi gerçekleştirmemek için neleri bahane ettik, nelerin arkasına sığındık?🌟 Dolunay öncesi bunları sorguluyor olmak hayatımıza yeni bir yön vermemizde radikal kararlar almamızı etkileyebilir. Hedeflerimizi veya işlerimizi, yapılacaklar listesi gibi ya da kategorize ederek, planlayarak yapmaya başlamadığımız durumda sakinliğimizi korumak zorlaşabilir. 🌟Bir enerjik, bir durgun ruh hali dalgınlık oluşturabilir.
Ay sabah saatlerinde Jüpiter, Plüton ve Satürn ile kavuşum etkisindeyken Merkür ile de zıt açı yapıyor ve Kova Burcu’na geçene kadar etkisini sürdürüyor. 🌟Duygularımızdan çok mantığımızın sesine daha çok kulak vermemiz gereken bir gün olacaktır. Duygularımızla hareket etmemiz yanlış yere alınganlık göstermemize, ilişkilerde gerginlik yaşamamıza etki edebilir. 🌟Hislerimizi olduğu gibi göstermeden iletişim kurmak isteyebiliriz. Gün içerisinde özellikle kadınlarla iletişimimizde temkinli olmakta fayda var. 🌟Hayatımızda sorun yaşadığımız ve kalıcı çözüm getirmek istediğimiz şeylerin planlamasını yapmak için harika bir zamandır.
Saat 21:11’de Ay Kova Burcu’na geçerek Dolunay enerjisinin etkisinde ruhumuzu ve bedenimizi ağırlaştıran her ne varsa özgürleşmek isteyeceğiz.


Lütfen Bekleyin