16 temmuz 2020 persembe

Yarın sabaha kadar Ay Boğa Burcu seyrinde devam edecek. Alışkanlıklarımızla, aşina olduklarımızla, bildiklerimizle hareket edememenin hatta kıpırdayamamanın nedenlerini tekrardan anlayacağımız durumlarla karşılaşacağız. Direnç ve katılık arındırılması gereken duygular olacaktır.
💎8.20 itibariyle Ay İkizler Burcu’na geçer ve hareket, enerji, merak, zihinsel dürtüsellik açığa çıkar. Merkür ile karşılıklı ağırlamada olmasıyla zihinsel konulara olan eğilim artar ve duyguları ve düşünceleri susturamayan zihinler sözlerine bir bir başlar. Zaten düz hareketine dönmüş Merkür, kendini daha kolay dile getirecektir.
💎Ancak hızlı ve dağınık düşünceler arasında kararsız kalabileceğiniz, birçok bilgiye hızlıca ulaşma ihtiyacı duyacağınız, iletişim trafiği bol bir günde olacak. Sevdiklerinizle ve ailenizle paylaşımlarda bulunmak isteyebilir hem de yeni eğitimler başlatmak, yeni blog açmak gibi başlangıçlar yapabilirsiniz.
💎Değişken ruh halinden sıyrılıp kararlı davranırsanız kalıcı işlere, eğitimlere başlayabilirsiniz. Aceleye getirmeden, endişelenmeden kendinizi aktarmanızla sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz. Dikkatli dinleyebilmek ve odaklanabilmek bugünün en önemli püf noktası olacaktır.


Lütfen Bekleyin