16 agustos 2020 pazar

🕯️16 Ağustos 2020 Pazar, Yengeç Burcu’nda ilerleyen Ay güne durağan pozisyondaki Uranüs ile uyumlu açıda seyrederek başlıyor. Sezgilerimizin ve ileri görüşlülüğümüzün yüksek olmasıyla, sıra dışı, kendimizi özgür hissettiren planlar yapabiliriz. Gece saatlerinde olduğu için ilginç rüyalar görebiliriz.
🕯️Sabah saatlerinde Ay Jüpiter ile sert etkileşimdeyken Neptün ile de uyumlu açı yapacak ve akşam saatlerine kadar etkisi devam edecek. Hayal gücümüz ve hislerimizin yoğunluğuyla hareket ederken, kendi halimize kalmak isteyebilir, başkalarının bilgisi ve düşüncesinden ziyade kendi bilgimize daha çok güvenebiliriz. Özellikle sanatla uğraşanların yaratıcılığının yüksek olacağı zamanlar olacaktır. Karşı tarafı yeterince iyi dinlediğimizden emin olarak adımlarımıza yön verebiliriz. Görünüşe aldanmayıp incelemek asıl olanı görmeye çalıştığımızda amacımıza ulaşabiliriz.
🕯️Etkisi daha önceden başlamış olan ve saat 16:56’da kesinleşecek olan Mars-Güneş uyumlu açısına Merkür’ün desteğiyle; motivasyonumuz ve 💪🏻enerjimiz yüksektir. Düşüncelerimiz hızlı ve pratik bir şekilde akarken, bilinçli ve kararlı olarak ilerleyeceğiz. Doğru planlamayla birlikte, gücünüzü stratejik kullandığınız sürece yaptığınız işlerde ve girişimlerinizde başarı beraberinde gelecektir. Fazla enerjiyi atmak için spor yapmak da zihnimizi arındırmak ve daha iyi düşünebilmek için etkili olabilir.
🕯️Akşam saatlerinde Ay’ın ve Plüton’la sert etkisinin bu etkileşime dahil olmasıyla, duygusal olarak kendimizi çok gergin hissedebiliriz. İlişkilerimizde daha önce yaşanmış önemli konular konuşma sırasında tekrar gündeme gelebilir ya da duygusal gerginliklerimizi bize hatırlatan konuşmalar yapabiliriz. Bu nedenle ani çıkışlar göstermemek adına duygu, düşünce ve hareketlerimizi kontrol altında tutmak yararlı olacaktır.


Lütfen Bekleyin