13 agustos 2020

🌗Ay’ın ikizler Burcu’nda yer aldığı günde fikirlerimiz, düşüncelerimiz ve duygularımız arasındaki tutarsızlıklar başka gösterebilir.Bir çok fikre ve bir çok seçeneğe sahipken bunlar arasında karar verememek, hangi düşüncenin ve duygunun doğru olduğunu seçememek gibi durumlar yaşayabilirsiniz.
🌗Ay gün boyu hiçbir gezegende temel bir açı kurmayacak dolayısıyla duygularınızdaki o uçucu haller, inişli çıkışlı , esprili ama bir o kadar da ani asabi durumlar hissedilebilir. Duygusal tatminsizlik yaşamak, Mars-Pluto karesi de etkin hale geçmesiyle, düşüncelerimizi empoze etmek adına yanlış davranışlar da bulunmak yada bunlara maruz kalma durumları yaşayabiliriz.
🌗Kendini ifade etmenin, anlaşma ve anlaşılmanın bu on gün süresince oldukça zorlayıcı, motivasyonu baltalayıcı hale getirmesine tanık olabilirsiniz. Hızlı yol almak istediğinizde sizi engelleyen, manipüle eden kişi, kurum veya tavırlarla karşılaşabilirsiniz.
🌗İlişkilerinizde kendi isteklerinizi ön planda tutmak isterken yaşanacak zararları farketmek veya tek başına aksiyona geçmenin yıpratıcılığının bilincinde hareket etmek sizi yaşanılacak konulara karşı ayık tutacaktır. Empati ve sempati geliştirmeyi sağlayabilirseniz, gücün ve bireyselliğin olumlu kullanımına yönelirseniz bu süreci daha avantajlı hale getirebilirsiniz. 🌗Bugünkü süreci düşüncelerinizi ayıklamak, yazmak, çizmek gibi eylemlerle geçirebilirsiniz, sadece yapmanız gereken içten gelen değiştirme ve dönüştürme gücünüzün farkına varmak. Ve başkalarının zorla dayattığı güce mağlup olmamamak, ezilmemek.


Lütfen Bekleyin