1 temmuz 2020 carsamba

🌿Sabah saatlerinde güne, Güneş ve Merkür Yengeç Burcu’nda kavuşumuyla başlıyoruz. İsteklerimizle düşüncelerimizi harmanlamak isteyeceğimiz zamanlar, ancak retro pozisyondaki Merkür etkisiyle dağınık düşüncelerimizi odaklayamadığımızı da görebiliriz.
🌿Daha çok rasyonel düşünmekten uzak kalacağımızı onun yerine duygu yüklü ve korumacı istekleri ortaya çıkaracağımızı anlatır. Ev, yerleşim, aile, korunma ve aidiyet gibi konularında savunma mekanizmalarımızı analiz edebilirsek, bu süreci doğru kullanabiliriz.
🌿Öncesinde konuşamadığınız konuları daha kolay açığa çıkarabilirsiniz. Farklı görüşlere karşı savunmada kalarak duyarsızlaşma, algılamamak isteme durumu da görülebilir.
🌿Gün içerisinde bu özel kavuşumun Chiron ile zorlayıcı açısıyla, hassasiyetlerinizi anlayamayan kişiler nedeniyle sorunlar yaşayabileceğinizi, anlatmak için mücadeleye girişebileceğinizi ayrıca adım atmak yerine korunma ihtiyacıyla hareket edememe çatışmasını da deneyimleyebilirsiniz.
🌿Öğleden sonra ise arındırılması gereken duygularımızla baş edebiliriz. Bilinçaltı tortularımızı fark edip yüzleşebilirsek , kendimize dürüst davranabilirsek zamanla yeni duygusal kimliğimizi inşa edebiliriz.


Lütfen Bekleyin